Over ons

Wolters Techniek is een jong en snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in zonnepanelen, airconditioning en warmtepompen. Ons team bestaat uit een mix van ervaren specialisten en jonge vakmensen die geen enkele uitdaging uit de weg gaan als het gaat om duurzame verwarming en koeling van woonhuizen, bedrijfspanden en andere gebouwen.

Wolters Techniek houdt van een no-nonsense-aanpak zonder kleine lettertjes: reëel advies, concurrerende tarieven, uitstekende service. We volgen de technologische ontwikkelingen op de voet en installeren uitsluitend de nieuwste en bewezen installaties van topfabrikanten.

Familiebedrijf

Wolters Techniek werd opgericht in 2018 door Nordy Wolters en Jules Dassen. HBO-geschoolde technici en ondernemers met passie voor airco’s en warmtepompen. Een jong familiebedrijf, maar toch met een lange historie. Nordy is namelijk in de voetsporen van zijn vader getreden die ruim 30 jaar onder dezelfde naam koelinstallaties verzorgde voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Senior is één van de vaste adviseurs én monteurs in het nieuwe bedrijf, net als de vader van Jules die na een lange carrière in de installatietechniek nu dagelijks op pad is voor service en aftersales. 

Hoe we werken

Als familiebedrijf kijkt Wolters Techniek naar de lange termijn. We leggen duurzame installaties aan die over een lengte van jaren probleemloos functioneren en dat geldt ook voor ons bedrijf. We kiezen voor een gestage groei van ons team. We investeren in kennis en kunde van onszelf en onze mensen, haken aan bij de nieuwste technieken en trends en dragen zo bij aan de duurzame energietransitie. 

Onze klanten kunnen rekenen op een compleet pakket. Van een eerlijk vrijblijvend en betrouwbaar advies en offerte tot en met ontwerp, installatie, nazorg en service. Of het nu gaat om één airco of warmtepomp in uw woonhuis tot en met de totale verduurzaming van uw bedrijfspand. 

9.5

Top service

Volgens afspraak is alles opgeleverd. Toen er een probleem was is dit in goed overleg opgelost. Zeer tevreden.
- Beek

Prettig team

2x airo, Netjes uitgevoerd en meegedacht
- Landgraaf

Fantastisch

Toos en Theo uit Herkenbosch Ron en Aram van Wolters Techniek hebben een geweldig stukje werk geleverd in Herkenbosch Netjes alles opgeruimd en een prima uiteenzetting hoe alles functioneert. Dit bedrijf is echt aan te raden voor iedereen die wil verduurzamen Bravo Wolters Techniek!!
- Herkenbosch

Wolters Techniek levert perfect werk; een aanrader!

Het plaatsen van de zonnepanelen, omvormer , kabels et cetera werd perfect uitgevoerd. Offerte en uitvoering sloten naadloos op elkaar aan. De medewerkers van Wolters Techniek zijn deskundig, vriendelijk en ze werken netjes.
- Ulestraten

Goede service

Goede service, vakbekwaam personeel, mooie afwerking top!
- Brunssum

Prima en snel gekomen en in orde gemaakt

Ik dacht dat ik een lekkage had maar de monteur kwam snel en het bleek oké te zijn.. Toch bedankt voor de snelle afhandeling!
- Schimmert

Prima bedrijf

Werken zeer netjes ruimen alle rommel op Alleen de WiFi is niet geïnstalleerd
- Geulle

Afspraak goed nagekomen

Prima advies en installatie.
- Neerbeek

Snelle reactie en afspraak gemaakt

Goed merk airconditioning
- Geleen

Vakkundig!

Maandagochtend heb ik de heren ontvangen. We hebben toen de kabelroute besproken en kwamen tot de conclusie dat (helaas) een koof moest worden opengebroken. Toen ik in de middag terugkwam van werk was de klus geklaard. 12 panelen waren geplaatst. Aan niets was te zien dat ze gehaast hebben moeten werken. Geen stofresten of sporen van verpakkingsmateriaal door het huis. In de tuin heeft een ladder gestaan. Ze hebben de planten heel gelaten. De koof is keurig opengebroken en kan ik eenvoudig weer herstellen. Ontzettend bedankt!
- Schimmert
153 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Ook uw huis of bedrijfspand verduurzamen?

We begeleiden u in het complete traject om een passende, kwalitatieve duurzame oplossing te realiseren.