Privacy Policy

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wolters Techniek verwerkt je persoonsgegevens als je gebruik maakt van de diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan Wolters Techniek hebt verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die al dan niet verwerkt worden:
– Geslacht
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die verwerkt worden

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@wolterstechniek.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wolters Techniek verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Wolters Techniek verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wolters Techniek bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wolters Techniek respecteert je privacy en verklaart je persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk te zullen behandelen. Deze gegevens zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt of aan derden worden verstrekt. Wolters Techniek zal je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de geldende wetgeving op dit gebied. Door je persoonsgegevens op te geven via de website www.wolterstechniek.nl ga je ermee akkoord dat Wolters Techniek deze gegevens overeenkomstig dit reglement gebruikt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Wolters Techniek en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@wolterstechniek.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Wolters Techniek wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wolters Techniek neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@wolterstechniek.nl

Contactgegevens

https://wolterstechniek.nl
Burgemeester van Meeuwenstraat 21a
6191 ND Beek
+31 (0) 46 400 92 43
info@wolterstechniek.nl

9.5

Fantastische service en kundig personeel

Anderhalve week geleden een vrijblijvende afspraak met Jules voor mogelijkheid te bekijken voor aantal extra zonnepanelen bij te leggen in een bestaande zonnepaneel installatie op platdak. Analyse van huidig en toekomstig verbruik en mogelijkheden doorgenomen. In weekend offerte ontvangen. Alternatief aangeboden voor 4 separate panelen te plaatsen op schuine dak. Vandaag zijn deze geplaatst en aangeslote door 2 vakmensen Sven en Frank. Alles afgemonteerd, wifi geinstalleerd en al de eerste kW opgewekt…fijn opgeruimd en supervriendelijk. Super service en inhoudelijke kennis. Een leuk jong team met enthousiaste werknemers. Zeker aan te bevelen voor al Uw vragen mbt aircos, zonnepanelen en andere zaken mbt duurzaamheid en de enegietransitie..
- Sittard

Super prijs, volgens afspraak geleverd en door kundige en vriendelijke monteurs opgeleverd.

Uit 3 offertes de beste prijs. Dat is voor ons nooit alleen doorslaggevend maar blijkt uiteindelijk ook de beste deal. Alles klopte, Een aanrader, met stip!
- Klimmen

Keurige installatie met extra service

Onlangs is onze airco geplaatst. De monteurs waren erg beleefd en werkten rustig en netjes. Vanwege de opstelling waren bij ons "voetjes" noodzakelijk. Wij vonden deze nogal groot en op ons verzoek zijn, zonder extra kosten, snel kleinere "voetjes" geplaatst. Prima service
- Sittard

professioneel en efficient

Zowel de uitleg tijdens de aanvraag alsook het plaatsen van de panelen verliep uitermate efficiënt. Het team, 3 man sterk, werkten netjes en snel. Ook de gebroken dakpannen zijn door Wolters vervangen. Na het plaatsen hebben we gezamenlijk de app gedownload en heeft een van de mannen verdere uitleg gegeven.
- Geleen

Heel tevreden!

Tevreden over het resultaat, tevreden over de monteurs en tevreden over hoe alles na montage werd opgeruimd. Ik zou Wolters Techniek zeker aanraden aan anderen!
- Heerlen

Geweldig van begin tot eind!

Wij zijn zeer tevreden met Wolters BV. Er Kwam iemand persoonlijk langs, dat gebeurd bijna nooit meer.. echt super. Goed advies, vriendelijk en verstand van zaken! De installatie zelf verliep door sneeuw anders dan verwacht, maar Sven en Ruben hebben mooi en goed werk geleverd. Geen vraag was teveel en ook hun zeer sociaal en uiterst kundig! Zeer tevreden over de Service. Ook de vragen richting kantoor, snel antwoord of een telefoontje terug. Bedankt hiervoor!
- Blerick

Super!

Een hele fijne communicatie, professioneel advies en klasse monteurs die alles netjes geïnstalleerd hebben. Zeer tevreden!
- Valkenburg

Goede ervaring !!

Goede ervaring is goede ervaring, wat kan ik daar meer over zeggen
- Einighausen

Top service

Volgens afspraak is alles opgeleverd. Toen er een probleem was is dit in goed overleg opgelost. Zeer tevreden.
- Beek

Prettig team

2x airo, Netjes uitgevoerd en meegedacht
- Landgraaf
161 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Ook uw huis of bedrijfspand verduurzamen?

We begeleiden u in het complete traject om een passende, kwalitatieve duurzame oplossing te realiseren.